Foto: Olav Stubberud

Vi får helt vilt med kjærlighet

2017: I 2000 ga duoen ut sin første single. Men det var kanskje først i 2007, med Beggin’, at de med ett ble hele Norges yndlinger.

– Derfra og frem til nå, virker som en litt crazy reise. Kan dere nevne noen av de mest crazy episodene?
– Det blir så mange crazy episoder at jeg trenger å få lent meg litt tilbake og fordøye sesongene. Det er så mye som skjer og så hyppig etter hverandre. Men reisen fortsetter for vi har masse mer å utrette. Vi er bare så utrolige takknemlige for at vi fortsatt blir satt så mye pris på. Det er den vakreste gaven vi kunne ønsket oss, sier Yosef.

Gleder seg til å lage fest

Gutta er kjent for å lage feststemning på konsertene sine.
– Hva er planen for å få til en skikkelig feststemning i Moss?
– Vi skal gjøre vårt beste for å få i gang en skikkelig feststemning. Og så må jeg huske på å ikke drikke for mye melk, for da bare fjerter jeg under hele konserten. Og selv om de yngre kanskje ikke husker det, så er vi vel ferdig med den vondlukta som invaderte neseborene våre i det vi kjørte inn med toget til byen deres før i tida, ler Yosef.
– Vi gleder oss masse. Stooor klem fra oss, avslutter duoen.