Handelsbanken Moss

Skulle vi tatt en prat om resten av livet ditt?

Det er så mye som kan skje her i livet. Og ofte får det betydning for din personlige økonomi. Så det store spørsmålet er om økonomien din vil tåle at noe uforutsett skjer.

– Selv om penger er noe som kommer og går, skal økonomien din være med deg hele livet, fastslår banksjef Ole Petter Garberg i Handelsbanken Moss. – Sånn til hverdags kan det være fristende å bare forholde seg til situasjonen slik den er her og nå. Det er ofte det enkleste, også.

Økonomi og ønsker

– Men samtidig vet du at valgene du tar kan få følger langt frem i tid – både på godt og vondt, tilføyer leder for personmarked Øyvind Valdal Østnor. – Derfor er det smart å stoppe opp, tenke deg litt om, ta en grundig gjennomgang av den personlige økonomien din, og ikke minst avdekke hvilke ønsker og planer du har for fremtiden.

Handelsbanken har hatt kontor i Moss i over 15 år. Men denne bankens historie strekker seg hele 150 år tilbake, og er i dag det eldste børsnoterte selskapet på Stockholmsbörsen. Nylig ble Handelsbanken rangert av Global Finance som den sikreste kommersielle banken i Europa, og som nummer tre totalt i Verden.
– En av årsakene til denne høye rangeringen, er at vi alltid har prioritert å bygge kapital og soliditet, opplyser Garberg. – Vi ønsker nemlig å stå støtt også når kriser oppstår. For eksempel var Handelsbanken den eneste nordiske storbanken som under finanskrisen i 2008 ikke behøvde å ta imot hjelp fra myndighetene eller aksjonærene sine.
Enklest å komme i kontakt med.
Best på rådgivning EPSI foretar Nordens største kundetilfredshets­undersøkelse, og de har i år kåret Handelsbanken til Norges enkleste bank å komme i kontakt med, og den som har kortest svartid av alle. I tillegg scorer Handelsbanken best på rådgivning av de nasjonale bankene.
– Vi gjør alltid vårt beste for å gi deg enkel og rask hjelp, gjerne sammen med god rådgivning når du trenger det, sier Garberg. – Dette har vi nok lykkes godt med, for ifølge EPSI er Handelsbankens kunder enda mer fornøyde i 2021 enn de var i 2020.

Rådgivning skal være personlig

– Hos oss i Handelsbanken får du en personlig rådgiver som hjelper deg med å legge en plan og ta de smarte valgene for pengene dine, forklarer Østnor. – Dermed vil du alltid være godt forberedt, uansett hvilken vei livet måtte ta.

– Den personlige rådgiveren du får hos oss er en dedikert person som er opptatt av hvordan du har det og hvilke ønsker du har. En som er der for deg personlig, og som du kan ringe direkte til når du skulle trenge det. Vi pleier si at en personlig rådgiver er en som alltid kjenner deg igjen, smiler Ole Petter Garberg.

Besøksadresse: Henrik Gerners Gate 14, 1501 Moss. Telefon: 69 21 08 30, E-post: moss@handelsbanken.no