Leder i Moss I Sentrum Kristin Utakleiv sammen med Auksé Mické og Maiken Langbråten hos Råsøtt. Konditoriet i Kongens gate har levert flere av ambassadørkakene. Foto: Vegar Johansen

Kake til gode ambassadører

Moss I Sentrum deler hver måned ut en ambassadørkake til en forening eller bedrift som representerer Moss på en god måte.

– Målet med ambassadørkaka er å løfte frem og sette fokus på alle de fantastiske menneskene som jobber i byen vår, forteller leder i Moss I Sentrum Kristin Utakleiv.

Utakleiv forklarer at ideen til ambassdørkaken kom i fjor sommer.

– Vi synes på generell basis at det feires alt for lite. Det ville vi gjøre noe med og i juli i fjor bestemte vi oss for å dele ut en kake til en bedrift eller forening som er gode ambassadører for Moss.

Tidligere mottakere av kaken er Moss Avis, avdelingen for drift, park og friluftsliv i Moss kommune, Pixel, Verket Scene, Moss havn, Fiori, Moss Fotballklubb, Applaus - med forestillingen Grease og Cafe Riis.

Alle kakene bakes lokalt og dekoren tilpasses mottakeren.

– Å dele ut disse kakene er noe av det hyggeligste jeg og kollegane mine gjør. Det er tydelig at folk setter pris på en liten anerkjennelse i hverdagen, forteller Kristin Utakleiv - som avslutter med en liten oppfordring til alle mossinger.

– Vær rause, hyggelige og positive i møtet med de som er på jobb. Det kan utgjøre forskjellen på en god eller dårlig dag for de det gjelder.

IMG_0223

Foto Moss I Sentrum: 

Moss Havn ble tildelt ambassadørkaken for februar.