TOBIAS EKSTRØM ER NY DAGLIG LEDER I KOMPETANSEHUSET VARDER:

– Vil styrke det unike med Varder

– I Varder har man klart å bygge opp et miljø med bred kompetanse innenfor revisjons-, advokat- og rådgivningstjenester. Dette gjør oss til en sterk utfordrer og et godt alternativ til de «store». Det er jo dette som gjør Varder så unike, fastslår Tobias Ekstrøm.

Etter 16 år i SpareBank 1 Østfold Akershus valgte Tobias Ekstrøm å takke ja til å bli daglig leder i Varder As. Gjennom å kombinere advokat- og revisjons tjenester får kundene i Varder en rådgiver som evner å se det store bildet. Selskapet tilbyr derfor et bredt spekter av tjenester som inkluderer alt fra eiendomstransaksjoner i millionklassen, forretningsjuss, skatt, merverdiavgifter og revisjon til mindre tvistemål, arv og testamenter.

– Vi skiller oss litt ut når det kommer til bredde, antall mennesker og kompetanse. De større og kompliserte forretningsjuridiske oppdragene som gjelder mer innviklede skattespørsmål og selskapsrettslige omorganiseringer, tror jeg ikke

det er mange andre enn oss som kan levere på i Østfold, mener Tobias som legger til at hans rolle blir å tilrettelegge for gode prestasjoner, videreutvikle kompetansehuset og bidra til gode kundeopplevelser.

Legger vekt på kundetilfredshet

Varder tilbyr forretningsutvikling gjennom revisjon, advokattjenester og bedriftsrådgivning. De legger
stor vekt på å forstå kundenes behov og ønsker, og tilpasser tjenestene deretter. Dette har gjort at de har opparbeidet seg langvarige relasjoner og et godt rykte blant kundene sine.

– Jeg er ikke i tvil om at det er menneskene som jobber i Varder som er selskapets største ressurs. Måten de har tatt meg imot på bekrefter den teorien

fullt ut – triveligere gjeng skal man lete lenge etter. Jeg har fått inntrykk av at Varder allerede har kommet langt i å bygge en god bedriftskultur med engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, sier Tobias.

Rett person for videre vekst

– Med Tobias har vi truffet blink. Han forstod intuitivt hvilke behov vi hadde og har allerede gjort seg opp tanker om hvordan Varder som helhet kan utvikle seg videre, spesielt med tanke på å skape merverdi for vårt kundesegment, som er små og mellomstore selskaper i våre geografiske nedslagsfelt, forteller Robert Gjelstenli, partner i Revisjonsselskapet Varder AS.

– Tobias vil bli en sterk ressurs for de ulike kompetanse- og fagmiljøene når vi nå skal inn i en

spennende tid. Vekstreisen vi skal ut på, gjør at det vil oppstå flere administrative behov og krav til etterlevelse av lover og regler, noe Tobias er en perfekt match for, sier Robert.

– Jeg har kompetanse innenfor compliance og risikostyring, noe som vil være en nyttig erfaring siden lovkrav og regelverk innenfor advokat- og revisjonsbransjene stadig blir mer omfattende. Jeg har i tillegg bred erfaring innenfor finans, økonomisk analyse og rapportering, for å nevne noe, avslutter Tobias som gleder seg til å ta fatt på oppdraget.

varden